8th International Congress on HPV & Polyomavirus in Skin Cancer

0
437

Over enkele dagen start het 8e Internationale congres over HPV en Polyomavirus op het gebied van huidkanker. Het congres zal van 16 tot 18 november plaatsvinden in het MECC te Maastricht en mag deelnemers vanuit 14 Europese landen verwelkomen.
Deze unieke bijeenkomst op het gebied van HPV & Polyomavirussen brengt diverse internationale experts samen op het gebied van basis-, translationeel- en klinisch onderzoek in de epidemiologie. Het congres heeft als doel het inzichtelijk maken van de rol die oncogene virussen spelen bij huidkanker. De diverse lezingen zullen worden gepresenteerd door internationaal, geroemde onderzoekers en sprekers. Zij zullen samen met de deelnemers proberen een wisselwerking te generen om zo tot boeiende discussies te komen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.hpvconference2016.nl