Last Lecture Deluxe van Niels Schuddeboom

0
834

Als je nog wat te vertellen hebt, maar je weet niet goed lang je dat nog doen kan, wat doe je dan? Dan organiseer je een bijeenkomst om een verhaal te vertellen wat doorverteld kan worden. Dat was mijn gedachte toen ik te horen kreeg dat ik uitgezaaide maagkanker heb.  De kern van de dag? Ontvangen en verbinden en wat dat kan betekenen voor maatschappelijke vernieuwing en ‘anders doen’, in het bijzonder in het Sociaal Domein.

Na een korte introductie van de Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal van het Ministerie van VWS volgt mijn ‘Last Lecture’ over hoe ik in mijn leven veel anders heb gedaan door te verbinden, te ontvangen en te blijven lachen. Dat heeft patronen doorbroken en bruggen gebouwd die ik graag laat voortbestaan. Het legde de basis voor mijn passie voor dialoog en vragen stellen als middel om beweging te bewerkstelligen. Er zijn dan ook Durf te Vragen-sessies en verschillende dialogen. Daarnaast vieren we graag het leven met lekker eten, een verrassende sketch, muziek, fijne ontmoetingen en meer.

Het evenement wordt gehouden op de volgende tijd, datum en locatie:

Zondag 20 november 2016 van 10:30 tot 15:30 (CET). Je kunt je via deze link aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-last-lecture-deluxe-van-niels-schuddeboom-29018372734

De Prodentfabriek
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort
Nederland

Bekijk kaart

*** PRAKTISCH ***

– Je lunch is op locatie te krijgen; we zijn foodtrucks aan het regelen.
– Voor bij de koffie dagen we je uit zelf je lekkerste lekkers te maken en te delen
– Oppas is niet nodig, er is een heel fijn kinderprogramma
– Voor vragen kun je mailen met onze ceremoniemeester Annemieke Kappert: ankappert@outlook.com
– Ik ben te volgen via o.a. Twitter op @shakingtree

 

Organisator van Last Lecture Deluxe van Niels Schuddeboom

Deze dag organiseer ik samen met mijn geweldige Sanne, Annemieke Kappert als fantastische gedreven ceremoniemeester en een heel legertje andere lieve mensen die helpen om zonder geld deze geweldige dag neer te zetten.