Hans Willems wordt nieuwe secretaris-generaal van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen

Array

Het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen (FWO) is de belangrijkste organisatie voor de financiering van het fundamenteel en strategisch wetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen. Dit kwam ook tot uiting bij de zoektocht naar een nieuwe secretaris-generaal, waarbij er zich veel sterke kandidaten aandienden.

Op basis van een grondig selectieproces heeft de raad van bestuur vandaag beslist om de heer Hans Willems te benoemen tot secretaris-generaal.De raad van bestuur wenst hem veel succes bij de vervulling van deze belangrijke opdracht.

Over het FWO

Het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen (FWO) stimuleert het ontwikkelen van nieuwe grensverleggende kennis in alle wetenschappelijke disciplines. Het FWO financiert excellente onderzoekers en onderzoeksprojecten. Het FWO krijgt financiële steun hoofdzakelijk van de Vlaamse Gemeenschap, maar ook deels van de Federale Overheid en vele bedrijven en stichtingen.

Bron: FWO

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen