Maasstad Ziekenhuis neemt afscheid van intensivist

0
755

Het Maasstad Ziekenhuis is met één van de twee intensivisten – waarmee de afgelopen periode gesprekken zijn gevoerd – tot overeenstemming gekomen om zijn lidmaatschap van de maatschap Medisch Specialisten te beëindigen. Wij zijn hem erkentelijk voor alles wat hij in de afgelopen jaren voor het Maasstad Ziekenhuis en in het bijzonder de Intensive Care, heeft betekend. Met de andere intensivist zijn we nog in gesprek. Peter Langenbach, voorzitter raad van bestuur: “Eind februari heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) een bezoek gebracht aan de Intensive Care afdeling om de afdeling door te lichten.

Ze hebben gesproken met intensivisten, arts-assistenten, verpleegkundigen en het management. De IGZ constateert dat er daadkrachtig is ingegrepen en dat de zorg op orde is. Uiteraard kost het tijd om te bouwen aan een nieuw team, maar we hebben er vertrouwen in.”

Bron: Maasstad Ziekenhuis

Vorig artikelStembusakkoord seksueel ongewenst gedrag van @RutgersNL
Volgend artikelKinderhersenen: altijd in ontwikkeling UMC Utrecht @U_Hersencentrum
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.