De drie winnaars van de Mantelzorg Awards 2017 zijn bekend

Array

Ook dit jaar werden de Mantelzorg Awards uitgereikt aan bijzondere mensen door wie mantelzorgers zich gesteund voelen. In heel Nederland kon tot 31 oktober gestemd worden op de 10 finalisten.

Afgelopen vrijdag zijn de drie winnaars van de Mantelzorg Awards 2017 bekend gemaakt en gehuldigd. De organisatie van de Mantelzorg Awards heeft samen met Irene Moors de drie winnaars bezocht en de Awards feestelijk overhandigd.

De drie winnaars zijn:

  • Yvonne Faber uit Hoogerheide die als casemanager dementie een grote steun is voor Esther van Tilborg-Muller en haar moeder. Yvonne weet heel goed aan te sluiten bij de culturele achtergrond van het gezin.
  • Karin Schroder die als Ambtenaar jeugdzorg bij de gemeente Losser, Marieke Grote Beverborg enorm heeft geholpen door de zorg zo te helpen inrichten dat haar kinderen met autisme thuis kunnen blijven wonen en zich zo goed mogelijk verder kunnen ontwikkelen.
  • Marjolijn Bruurs, mede oprichter van het platform Mantelzorgelijk.nl, waar mantelzorgers zoals Agnes Ooms elkaar kunnen vinden om tips en ervaringsverhalen met elkaar te delen.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen