De drie winnaars van de Mantelzorg Awards 2017 zijn bekend

0
383

Ook dit jaar werden de Mantelzorg Awards uitgereikt aan bijzondere mensen door wie mantelzorgers zich gesteund voelen. In heel Nederland kon tot 31 oktober gestemd worden op de 10 finalisten.

Afgelopen vrijdag zijn de drie winnaars van de Mantelzorg Awards 2017 bekend gemaakt en gehuldigd. De organisatie van de Mantelzorg Awards heeft samen met Irene Moors de drie winnaars bezocht en de Awards feestelijk overhandigd.

De drie winnaars zijn:

  • Yvonne Faber uit Hoogerheide die als casemanager dementie een grote steun is voor Esther van Tilborg-Muller en haar moeder. Yvonne weet heel goed aan te sluiten bij de culturele achtergrond van het gezin.
  • Karin Schroder die als Ambtenaar jeugdzorg bij de gemeente Losser, Marieke Grote Beverborg enorm heeft geholpen door de zorg zo te helpen inrichten dat haar kinderen met autisme thuis kunnen blijven wonen en zich zo goed mogelijk verder kunnen ontwikkelen.
  • Marjolijn Bruurs, mede oprichter van het platform Mantelzorgelijk.nl, waar mantelzorgers zoals Agnes Ooms elkaar kunnen vinden om tips en ervaringsverhalen met elkaar te delen.