Nieuwe directeur MEE NL bekend

0
1558

Yvon van Houdt wordt de nieuwe directeur van de coöperatie van MEE-organisaties; MEE NL. Zij volgt hiermee Mirjam Sterk op. Van Houdt is sinds 2009 directeur van de NVVK, vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Daarvoor was ze een aantal jaren lid van het Dagelijks Bestuur van het CNV. MEE NL is blij met de komst van Yvon. Zij heeft brede ervaring en relevante expertise in relatie tot de belangrijkste opdrachten van MEE; het ondersteunen van mensen met een beperking bij levensbrede vraagstukken en hen naar vermogen en talent laten meedoen in onze complexe samenleving.

Yvon van Houdt gaat een grote rol spelen in de realisatie van de opdrachten en start per 1 februari 2018 met haar werkzaamheden bij MEE NL.

Over MEE NL

MEE NL is de coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties. MEE is een kennishuis en keten-specialist op het gebied van participatie en inclusie. De geschakelde, barrière-brede aanpak levert een scala aan voordelen op voor alle betrokkenen.

MEE werkt samen met ondernemersnetwerken en gemeenten en adviseert, begeleidt en traint talloze bedrijven en overheidsinstellingen met het inrichten en onderhouden van een participatie robuuste organisatie.

Bron: MEE