Nieuwe directeur MEE NL bekend

Array

Yvon van Houdt wordt de nieuwe directeur van de coöperatie van MEE-organisaties; MEE NL. Zij volgt hiermee Mirjam Sterk op. Van Houdt is sinds 2009 directeur van de NVVK, vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Daarvoor was ze een aantal jaren lid van het Dagelijks Bestuur van het CNV. MEE NL is blij met de komst van Yvon. Zij heeft brede ervaring en relevante expertise in relatie tot de belangrijkste opdrachten van MEE; het ondersteunen van mensen met een beperking bij levensbrede vraagstukken en hen naar vermogen en talent laten meedoen in onze complexe samenleving.

Yvon van Houdt gaat een grote rol spelen in de realisatie van de opdrachten en start per 1 februari 2018 met haar werkzaamheden bij MEE NL.

Over MEE NL

MEE NL is de coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties. MEE is een kennishuis en keten-specialist op het gebied van participatie en inclusie. De geschakelde, barrière-brede aanpak levert een scala aan voordelen op voor alle betrokkenen.

MEE werkt samen met ondernemersnetwerken en gemeenten en adviseert, begeleidt en traint talloze bedrijven en overheidsinstellingen met het inrichten en onderhouden van een participatie robuuste organisatie.

Bron: MEE

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen