Ga vanwege lange files, gladheid en winterse buien voorbereid met auto op pad

Array

Ga je met de auto op pad? Bereid je er dan op voor dat je langere tijd stil kunt komen te staan op de wegen in verband met filevorming door winterse buien. Al het al vandaag in de avondspits bleek. De gladheid kan zorgen voor urenlang oponthoud, terwijl nergens een huis of benzinestation in de buurt is. Stil komen te staan met de auto is altijd onverwachts zeker als dit in de winter in de file is en je geen verwarming hebt. Ga daarom voorbereid op weg.  Zorg dus dat je t.b.v. eerste hulp altijd een noodpakket in je auto hebt, je hebt aangepast op vorst en gladheid in de winter. Neem bij langere afstanden de volgende zaken mee: het telefoonnummer van een hulpdienst, water, een deken, waxinelichtjes en een aansteker. Een deken houd je warm, kaarsjes warmen de auto een beetje op en zorgen ervoor dat de ruiten niet bevriezen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen