Theatervoorstelling over jongeren binnen de psychiatrie

0
1057

Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie de Bascule, regisseur Alexandra Broeder en Frascati Producties maken theatervoorstelling over jongeren binnen de psychiatrie
Van donderdag 17 t/m zaterdag 19 mei is in Frascati The Well te zien, een theatervoorstelling over de persoonlijke belevingswereld van jongeren binnen de psychiatrie. In The Well spelen zeven meisjes die in behandeling zijn bij de Bascule. Hun eigen verhaal en het werk van de Japanse schrijver Haruki Murakami zijn in dit project samengebracht tot een aangrijpende vertelling over verglijden naar een andere wereld aan de onderkant van de bodem.

 

De theatervoorstelling is voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen de Bascule, theaterregisseur Alexandra Broeder en Frascati Producties en past binnen de nieuwe programmalijn De (On)vertelde Stad waarmee Frascati in nauwe samenwerking met maatschappelijke organisaties, gemeenschappen en ervaringsdeskundigen een brug slaat tussen het theater en de samenleving.

Op zaterdag 19 mei is er een nagesprek met theaterregisseur Alexandra Broeder en prof. dr Arne Popma. Popma is hoogleraar Kinder- en jeugdpsychiatrie aan het VUmc en als kinder- en jeugdpsychiater verbonden aan de Bascule.

The Well

Alexandra Broeder / De Bascule / Frascati Producties

donderdag  17 t/m zaterdag  19 mei in Frascati, Amsterdam

 

Vorig artikelEuropese dag van de beroerte
Volgend artikelAanpak tekorten ouderenzorg: ‘Rotterdammers zorgen voor elkaar’
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.