IGJ: Ons toezicht in 2018: Kijken met andere ogen

Array

Eerder publiceerde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) het werkplan 2018 en is het werkplan naar de Tweede Kamer gestuurd. In het werkplan beschrijft de inspectie de activiteiten die zij voor 2018 gepland heeft. Ook de thema’s die in 2018 de meeste aandacht krijgen staan erin. Nu publiceert de inspectie een publieksversie van het werkplan 2018 in de vorm van een interactieve infographic. Onze belangrijkste thema’s van 2018 komen daarin terug.

Waarom deze infographic?

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd wil bijdragen aan goede en veilige gezondheidszorg en jeugdhulp. Gezond vertrouwen in goede en veilige zorg, dat is ons doel. Daarom houden wij namens alle inwoners van Nederland toezicht op de zorgaanbieders. Met de infographic van het werkplan 2018 wil de inspectie informatie aantrekkelijker en toegankelijker maken voor een breed publiek op de website.

Vanuit de infographic kan het publiek doorklikken en meer te weten komen over de verschillende thema’s. Zo  kunnen zorgaanbieders, patiënten, cliënten en andere geïnteresseerden terugvinden welke keuzes de inspectie maakt in haar toezicht in 2018.

Bekijk hier de infographic over het  toezicht in 2018

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen