Maak van migraine een hoofdzaak!

0
1110

Ruim 2 miljoen Nederlanders, waaronder 200.000 kinderen, hebben migraine. Migraine staat op de tweede plaats van meest belastende ziektes wereldwijd en heeft grote invloed op het dagelijks leven van alle mensen die ermee te maken hebben. Toch wordt de impact ervan onderschat en worden de mensen de klacht hebben vaak niet serieus genomen.

Terwijl je een behoorlijke bikkel bent als je met migraine moet leven. Want al die mensen hebben net als iedereen verantwoordelijkheden. Een baan, een gezin, een hypotheek, deadlines, vrienden en familie. Migraine hebben ze daar gewoon bij. Maar migraine is geen bijzaak.

Migraine is een hoofdzaak.

Wij willen de vooroordelen de wereld uit helpen. Doe je mee?

Vorig artikelNieuwe uitkomsten van zorg van ruim 20 kankersoorten
Volgend artikelMiljoen voor communiceren met ‘brain computer interface’
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.