Theatervoorstelling The Well over jongeren binnen de psychiatrie wordt hernomen

Array

Van donderdag 28 t/m zaterdag 30 juni is in het Amsterdamse theater Frascati The Well te zien, een theatervoorstelling over de persoonlijke belevingswereld van jongeren binnen de psychiatrie. De voorstelling ging vorige maand in Frascati in première.

Aangrijpende vertelling

In The Well spelen zeven meisjes die in behandeling zijn bij Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie de Bascule. Hun eigen verhaal en het werk van de Japanse schrijver Haruki Murakami zijn in dit project samengebracht tot een aangrijpende vertelling over verglijden naar een andere wereld aan de onderkant van de bodem.

De grond waarop wij staan hè die ziet er wel heel solide uit, maar er hoeft maar dát te gebeuren of je zakt er doorheen. En dan moet je je in de donkere wereld eronder maar in je eentje zien te redden.’ Uit: After Dark van Haruki Murakami.

The Well
Alexandra Broeder / Frascati Producties / De Bascule
donderdag 28 t/m zaterdag 30 juni in Frascati, Amsterdam

Lees hier de voorbeschouwing over de voorstelling die eerder in de Volkskrant verscheen.

Bron: Frascati

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen