Inloopochtend Vicki Brownhuis Bernhoven op woensdag 20 maart

Array

Op woensdag 20 maart ontvangen vrijwilligers van het Vicki Brownhuis in Bernhoven mensen die kanker hebben (gehad). Ook hun familieleden zijn welkom.

Woensdagochtend!

Wie wil is tussen 10.00 – 12.00 uur van harte welkom in vergaderruimte 6. Aanmelden is niet nodig, mensen kunnen gewoon naar binnen lopen. Meestal vindt de maandelijkse inloop van het Vicki Brownhuis in Bernhoven op donderdag plaats, maar deze week is het dus op woensdagochtend!

In een ongedwongen sfeer ontmoeten mensen die kanker hebben of hebben gehad elkaar onder het genot van een kop koffie. Mensen kunnen ervaringen met elkaar bespreken. Wie dat wil kan meedoen aan een creatieve activiteit door een levenscoach en verliesbegeleider. Bovendien wordt een ontspannende handmassage aangeboden.

Steun in de rug

Het Vicki Brownhuis stelt zich ten doel om mensen die met kanker zijn geconfronteerd een steun in de rug te bieden. Getrainde vrijwilligers van het Vicki Brownhuis begeleiden de bezoekers desgewenst. Niets moet, alles mag.

Bron: Bernhoven

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen