Karify organiseert derde editie eHealth symposium Atlas

Op 23 mei 2019 organiseert eHealth leverancier Karify de derde editie van het jaarlijkse Karify Atlas Event. In de vorm van een symposium praten experts je volledig bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van eHealth en maak je kennis met succesvolle voorbeelden van innovatieve, toekomstgerichte (geestelijke) gezondheidszorg.

Een inspirerende middag waarin je leert over de rol van technologie bij het digitaliseren van zorgprocessen en bewerkstelligen van gedragsverandering. Deze editie vindt plaats in Bar Beton Rijnsweerd te Utrecht. Aanmelding is gratis.

Programma

Op het  programma staan presentaties van:

–      Gijs Jordaan – Bestuurder-directeur Indigo

–      Prof. Dr. Lisette van Gemert-Pijnen – University of Twente

–      Stijn Strous – Directeur zorggroep IZER

–      Joris Moolenaar – CEO Karify

Dagvoorzitter Lea Bouwmeester neemt je mee in deze onderwerpen en zorgt samen met u en de sprekers voor een inspirerende en interactieve middag

Onderwerpen

De sprekers behandelen diverse onderwerpen, zoals eHealth inzet bij wachttijden, het herontwerpen van zorgprocessen met behulp van eHealth, inzet van succesvolle 100% digitale behandelingen, Persuasive Health Technology en inzet van eHealth in de POH-GGZ. Ook kijken we vooruit: hoe de zorg er over 5 jaar uit zal zien met toenemende digitalisering?

Aanmelden kan gratis via de webpagina van het evenement.

Foto: Impressie Karify Atlas 2017

Bron: Zorgconsultant Karify B.V.