Gratis vitaliteitscoaching in Thuis Wageningen

Buurthuis Thuis Wageningen biedt vanaf 29 mei twee maanden lang op woensdagavonden gratis privé-sessies vitaliteitscoaching aan. De sessies worden ingeluid met twee lezingen, op 8 mei in het Nederlands en op 15 mei in het Engels.

Meer energie en vitaliteit

Op deze avonden laten vitaliteitscoach Tessa Weber, sportinstructeur Nick Wezenbeek en ontspanningscoach Annelinde van Schie de aanwezigen ervaren op welke manier zij meer energie en vitaliteit in hun leven krijgen. De deelnemers testen ondermeer aan de hand van een vitaliteitscheck hoe hun eigen vitaliteit er voor staat.  En hoe zij met een paar simpele aanpassingen hun vitaliteit verbeteren. “Er is vaak maar een kleine aanpassing in iemands leefstijl nodig om groot verschil te maken,” aldus Tessa Weber. “Juist daarom willen we mensen laagdrempelig kennis laten maken met vitaliteitscoaching: je hoeft niet je hele leven om te gooien om energiek te worden.”

Fit blijven in een ongezonde wereld

Volgens onderzoek van TNO neemt het aantal mensen dat met een burn-out thuis komt te zitten jaarlijks toe. Waaronder veel jongeren, studenten, zelfstandig ondernemers en vijftigplussers. Een probleem van vergelijkbare orde is de toename van welvaartsziekten zoals diabetes type 2, overgewicht en hart-en vaatziekten. We eten steeds ongezonder, slapen korter en minder diep, bewegen minder en ervaren meer stress.

Hoewel velen weten dat het belangrijk is gezond te eten, voldoende te slapen en te ontspannen, is het onhaalbaar om op wilskracht fit te blijven. Een holistische benadering van vitaliteit, die ook aandacht heeft voor sociale aspecten, emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen, biedt uitkomst.

Samenwerking

Vitaliteitscoach Wageningen, CleverMove en gewoon An slaan de handen ineen om een geïntegreerde oplossing te bieden. Zo weten maar weinig mensen dat krachttraining effectief is in het tegengaan van spiermassaverlies. En meditatie zoveel verschillende vormen kent, dat er voor iedereen wel een is die past. Goed en voldoende slapen een voorwaarde is om af te kunnen vallen. En overtuigingen die we over onszelf hebben, grote blokkades kunnen vormen voor een energiek leven. Een geïntegreerde aanpak leidt gegarandeerd en stap voor stap naar een grotere en blijvende vitaliteit.

Lezingen

Data            Woensdag 8 mei (Nederlands), woensdag 15 mei (Engels)
Locatie        Thuis Wageningen, Stationsstraat 32
Tijd              19 – 21.30u

Gratis privé-sessies van 29 mei t/m 7 augustus bij Thuis Wageningen, op afspraak.

Meer weten, opgeven voor een lezing of een privé-sessie reserveren? Stuur een mail naar info@vitaliteitscoachwageningen.nl.

Bron: Vitaliteitscoach Wageningen