Philadelphia’s talenten maken kans op Gouden Prokkel

0
544

Tijdens de twaalfde nationale Prokkelweek, van 3 tot en met 8 juni, ontmoeten duizenden mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar. De komende editie gaat opnieuw records breken. En met de Prokkelproeverij zijn de deelnemers van het leerwerktraject bij Philadelphia Zorg genomineerd voor de Gouden Prokkel 2019!

Een prokkel betekent een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder. Dit jaar worden er meer dan 300 activiteiten georganiseerd en duizenden mensen gaan een zogeheten ‘Prokkelstage’ lopen.

Niet alleen lunchen, ook optreden winnaars van ons Muziekgala 2018!


Het restaurant van Philadelphia Zorg wordt omgebouwd om passanten op weg naar het station of de binnenstad kennis te laten maken met de doelgroep. Ook omliggende bedrijven zijn uitgenodigd.
De talenten van het restaurant – de kandidaten van het leerwerktraject – gaan voor de Prokkelproeverij op vrijdag 7 juni verrassende en ontzettend lekkere gerechtjes maken. En er staat meer op het programma. De winnaars van Philadelphia’s Muziekgala 2018 treden op, Philly de Beer maakt zijn opwachting en de gasten kunnen een dansje wagen in de Silent Disco. Ook is er een kidstafel en na de lunch kan er geshopt worden voor kleurrijke cadeautjes in de expositieruimte.

’Van Prokkelstage naar duurzaam werk’


Philadelphia begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzame werkrelaties. In Amersfoort doen we dit onder andere bij NH Hotels, Staatsbosbeheer, Twynstra Gudde en De Onthaasting. Samen met de gemeente Amersfoort vraagt zij met deze Prokkelproeverij aandacht voor een meer inclusieve samenleving.

Bron: Philadelphia

Vorig artikelAntoni van Leeuwenhoek per 31 mei volledig rookvrij
Volgend artikelPijnpatiënten dupe machtsmisbruik Zilveren Kruis
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.