Opening fototentoonstelling “De kracht van innovatie”

Array

Op woensdag 18 september wordt de fototentoonstelling “De kracht van innovatie” geopend door wethouder Kavita Parbhudayal (Zorg, Jeugd & Volksgezondheid). Deze expositie richt zich op de geluksmomenten in de zorg die te danken zijn aan technologische ontwikkelingen. Wethouder Parbhudayal: “technologische ontwikkelingen moeten bijdragen aan deze geluksmomenten en de foto’s geven daar een mooi beeld van”. Active Cues is blij dat hun missie, namelijk door middel van technologie de zorg verbeteren, ook wordt gezien door de gemeente Den Haag. De foto’s worden van 13 tot 27 september tentoongesteld in de iZi woning.

Meer dan 10 miljoen geluksmomenten per dag


Active Cues wil met behulp van technologie ervoor zorgen dat er in 2025 elke dag meer dan 10 miljoen kleine of grote geluksmomenten voorbij komen in de zorg .Technologische ontwikkelingen kunnen worden gebruikt om nog meer geluksmomentjes te creëren en/of te versterken. Het doel van deze tentoonstelling is om deze geluksmomentjes, gecreëerd door de technologische ontwikkelingen, in beeld te brengen. Een onverwachte glimlach, een waardevol contactmoment, een moment van trots en eigenwaarde. Nieuwe technologieën kunnen en moeten bijdragen aan het faciliteren en creëren van deze geluksmomenten in de zorg.

Slimme toepassingen en innovatieve zorginstrumenten bieden nieuwe manieren om contact te maken en geven cliënten de eigen regie (terug). Technologische ontwikkelingen hoeven niet kil te zijn, maar versterken soms juist de warme momenten tussen verzorgers en zorgbehoevenden.

Praktische informatie

Locatie: iZi-ervaarwoning |Steenhouwersgaarde 15e |2542 AA Den Haag
Wanneer: Woensdag 18 september van 16:30 tot 17:30
Kijk voor meer informatie over ‘De kracht van innovatie’ op de website van Active Cues

Bron: Gemeente Den Haag

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen