Later als ik groot ben…

“Later als ik groot ben…” is het televisieprogramma van RTL4 waarin Jochem van Gelder met stoere en ambitieuze kinderen uit groep 7 en 8 op pad gaat om te onderzoeken of hun droombaan bij ze past en welke opleiding ze bij hun toekomstige school moeten volgen. IN DEZE AFLEVERING Chloe is een slimme meid en wil later graag een medicijn tegen Alzheimer ontwikkelen om veel mensen te helpen. Samen met Jochem gaat ze naar de Universiteit Leiden om te kijken hoe een medicijn zich verspreid in het lichaam. Tijdens de werkdag neemt Jochem haar mee naar Janssen, een bedrijf dat medicijnen ontwikkelt. Ze neemt DNA af bij proefpersonen om te onderzoeken en moet bepalen of de behandeling aanslaat, zou het haar lukken?

Evenement zondag 1 december

‘Later als ik Groot ben…’ organiseert in samenwerking met Kinepolis bioscoop Jaarbeurs Utrecht op zondag 1 december van 11:00 tot 16:00 een feestje voor de fans. Koop hier jouw tickets: https://www.lateralsikgrootben.tv/event

Bekijk ook de website: www.lateralsikgrootben.tv Volg ons op Facebook: www.facebook.com/lateralsikgrootbenrtl PRODUCENT ‘Later als ik groot ben…’ is een format van SHH Productions, producent van video content voor televisie, online en videomarketing.

Bron: RTL4