Nieuw seizoen De outsiders

Array

In het tweede seizoen van De outsiders gaat Tim den Besten op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden. Wie zijn de mensen die zich afzetten tegen de norm? Elke aflevering stapt Tim in de wereld van een outsider. Kunnen wij in deze gekke tijden iets van hen leren?

Door te leven in Nederland, neem je deel aan sociale- en economische systemen. Hoe we wonen, ons geld verdienen, omgaan met technologie en wat er op ons menu staat; de opties zijn beperkt en grotendeels vooraf door anderen bepaald. Of we dat nou leuk vinden of niet.
Er zijn mensen die vóór de coronacrisis al bewust hadden gekozen om hun leven anders in te richten en buiten deze systemen te leven. Zij hebben andere ideeën en opvattingen over wat de ‘norm’ is en dagen ons uit om met andere ogen naar onze maatschappij te kijken. Wat kunnen we van hun visie leren, nu datgene wat voor de meeste van ons ‘normaal’ was niet meer normaal is?


Over Tim den Besten 

Tim den Besten (1987) is presentator, programmamaker en schrijver. Hij presenteerde onder andere de VPRO programma’s Super Stream Me, Tims ^ tent en Beestieboys. Samen met Nicolaas Veul was hij recentelijk te zien in 100 dagen voor de klas. Hiervoor kregen ze een eervolle vermelding van de jury van de Zilveren Nipkowschijf.
vpro.nl/deoutsiders#deoutsiders
Tweede seizoen De outsiders vanaf 10 september, 21.45 uur NPO 3, zes afleveringen.

Tim den Besten (credits: Merlijn Doomernik)
Bron:VPRO
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen