Zorgbalans opent coronaproof de deuren van woongemeenschap Slottuin

Vandaag zijn de deuren van woongemeenschap Slottuin in Heemstede geopend. Op een unieke locatie, vlakbij de Ringvaart en pal achter het Oude Slot in Heemstede, ligt de nieuwe woonwijk Slottuin. In dit project neemt Elan Wonen in totaal 55 woningen af van Hoorne Vastgoed, waarvan 33 app...

Vandaag, 27 augustus zijn de deuren van woongemeenschap Slottuin in Heemstede geopend. Op een unieke locatie, vlakbij de Ringvaart en pal achter het Oude Slot in Heemstede, ligt de nieuwe woonwijk Slottuin. In dit project neemt Elan Wonen in totaal 55 woningen af van Hoorne Vastgoed, waarvan 33 appartementen aan Zorgbalans worden verhuurd. De woningen zijn gebouwd door HBB Groep uit Heemstede. De appartementen zijn voor ouderen met een intensieve zorgvraag.

Symbolische sleuteloverdracht

Vanwege corona heeft de opening op kleine schaal plaatsgevonden. Met vertegenwoordigers van Elan Wonen en Zorgbalans was er een symbolische sleuteloverdracht. De aanwezigen konden het nu nog onbewoonde pand van binnen bekijken. Vanaf medio september zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in de woongemeenschap Slottuin. Uiteraard zijn belangstellenden voor een appartement altijd welkom om de locatie te komen bekijken.

Rustig en groen

De woonwijk Slottuin ligt dichtbij het centrum van Heemstede en is rustig en groen. Het appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen met op elke woonlaag 11 woningen en een gemeenschappelijke ruimte. Elk appartement heeft een eigen keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en balkon of terras.

De juiste zorg

In de woongemeenschap Slottuin werkt Zorgbalans volgens het uitgangspunt dat bewoners zich gehoord en gezien voelen: uw wensen en welbevinden zijn leidend. De medewerkers van Zorgbalans kennen u, zijn oprecht nieuwsgierig naar wat u interesseert en wat u graag wilt. Samen met u en uw naasten organiseert Zorgbalans de juiste zorg voor u. Wilt u meer informatie over de Slottuin, een rondleiding krijgen in het gebouw of een oriĆ«nterend gesprek voeren? Neem dan contact op met de medewerkers van Zorgbalans Zorgbemiddeling via 023 – 8 910 550. Zij helpen u graag, geven advies, bemiddelen of begeleiden u.

Foto: De symbolische sleuteloverdracht tussen Marieke Heilbron, directeur-bestuurder van Elan Wonen, en Tamara Pieterse, bestuurder van Zorgbalans.

Bron: Zorgbalans

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.