Reactie LUMC op uitlatingen medewerker jegens coronabeleid

0
1154

Het LUMC reageert op de uitlatingen van haarmedewerkers die zich op opvallende wijze heeft uitgesproken jegens het coronabeleid van het ziekenhuis. Verschillende media hebben hierover bericht.

Het LUMC is geschrokken en vindt de recente uitspraken van deze medewerker, waarbij een verband wordt gelegd tussen het door het LUMC onderschreven coronabeleid en de vervolging van Joden in WOII, volkomen misplaatst. De uitspraken van de LUMC-medewerker vertegenwoordigen op geen enkele manier de visie van het LUMC en daarom doen we er nadrukkelijk afstand van.

Het LUMC erkent uiteraard het recht op vrije meningsuiting van medewerkers, maar er zijn grenzen. Het LUMV is hierover met de medewerker in gesprek.

Bron: LUMC

Vorig artikelVerschillende medewerkers CCU HMC Westeinde besmet met coronavirus
Volgend artikelOnderzoek seks en vakantie: grote provinciale verschillen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.