Bestuurder Martini Ziekenhuis roept op extra alert te zijn

Array

Nu in Groningen de besmettingsgraad snel oploopt, vraagt dit van iedereen en in het bijzonder van zorgpersoneel om extra alertheid. Daarom heeft het Martini Ziekenhuis vrijdag alle medewerkers nogmaals opgeroepen de basisregels extra scherp in acht te nemen.

Bestuursvoorzitter Hans Feenstra: ‘We zetten ons samen maximaal in om besmettingen te voorkomen. Met resultaat, want we hebben in de afgelopen maanden nauwelijks te maken gehad met besmettingen van medewerkers en patiënten. Helaas hebben we in de afgelopen week vier positief geteste collega’s gehad. Alle betrokken zijn hierover direct geïnformeerd en contactonderzoek is meteen in gang gezet. Natuurlijk maak ik me zorgen over de komende periode. Daarom druk ik iedereen op het hart om thuis te blijven bij klachten, je te laten testen en afstand te houden. Gelukkig hebben wij voldoende testcapaciteit voor onze collega’s en geen wachttijden voor het testen. Dat betekent dat zorgpersoneel snel weer inzetbaar is.’

Bron: Martini Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen