BCMB-voorzitter Dîde Sörman stopt

0
869

Voorzitter Dîde Sörman van de Beroepsvereniging van cliëntondersteuners (BCMB) heeft tijdens de algemene ledenvergadering op de vakdag haar aftreden bekend gemaakt. Ze verlaat het bestuur van BCMB, omdat ze op dit moment te veel ballen in de lucht hooghoudt. “En die ballen wegen steeds zwaarder. Tijd dus om keuzes te maken ”, aldus Sörman online.

Cliëntondersteuner Sörman zal zich als ambassadeur blijven inzetten voor BCMB. Deze rol combineert ze met haar werk voor de door haar opgerichte Stichting Onafhankelijke Cliëntondersteuners (SOCOS). Ook wil ze zich gaan bezighouden met wetenschappelijk onderzoek.

Bestuurslid Trudy Roffel neemt tijdelijk de voorzittershamer over. Mettertijd zal de vacature voor een nieuwe bestuursvoorzitter worden gepubliceerd.

Het bestuur dankt Dide voor haar enorme inzet!

Bron: BCMB

Vorig artikel‘Belangrijke stappen om je sport- en beweeggedrag aan te passen’
Volgend artikel‘Laat kinderen dagelijks intensief sporten of bewegen’
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.