Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners, BCMB presenteert Factsheet 2020 #ikbenco

0
495

BCMB heeft haar kerntaken, gegevens en prestaties gebundeld in één handzaam overzicht.

BCMB is een florerende beroepsvereniging met een groeiend aantal leden. BCMB stimuleert vakmanschap en inspireert tot kwalitatief hoogwaardige ciëntondersteuning. Daarnaast is BCMB een ontmoetingsplaats voor hoogopgeleide onafhankelijke cliëntondersteuners. 

Kwaliteit

BCMB staat voor de kwaliteit van onafhankelijke cliëntondersteuning. Cliëntondersteuners kunnen een grote meerwaarde hebben als de kwaliteit is geborgd. De vereniging doet daarom veel om die kwaliteit te waarborgen. Zo biedt BCMB:

factsheet20201

Laad hier de pdf van de BCMB factsheet.

Vorig artikelKoningin Máxima spreekt (online) met MIND op Blue Monday
Volgend artikelVeelgestelde vragen over corona en zwangerschap, bevalling en kraamtijd
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.