Relschoppers belagen, in het centrum gelegen, Medisch Spectrum Twente

Ziekenhuispersoneel hevig geschrokken

Relschoppers hebben rond 23.00 uur zondagavond het ziekenhuis MST belaagd. Volgens een woordvoerder werd geprobeerd om de ruiten van de Spoedeisende Hulp in te gooien. „Maar dat is niet gelukt.” Ook zou het ziekenhuis zijn bekogeld met vuurwerk. Er is extra beveiliging opgeroepen.

Rond 23.15 uur was rond het MST alles rustig, Er was geen zichtbare schade. Twee beveiligers waren op hun post. Het ziekenhuispersoneel is geschrokken van de ongeregeldheden.

Ziekenhuis MST blijft open, extra beveiliging ingezet op de SEH.

Het ziekenhuis neemt de komende tijd extra voorzorgsmaatregelen. Er zijn extra beveiligers ingezet en het personeel wordt geinformeerd wat het ziekenhuis doet om voor een veilige omgeving te zorgen.

Op Social Media wordt schande gesproken over de belaging met het ziekenhuis.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen