Naar het ziekenhuis tijdens de avondklok?

Van 21.00 ’s avonds tot 04.30 uur ochtends moeten we binnen blijven vanwege de avondklok. Het is verboden om zonder geldige reden op straat te zijn. Maar wat doe je als je naar het ziekenhuis moet? Of je bent al in het ziekenhuis, en je moet na 21.00 uur naar huis? Voor deze gevallen geldt er een uitzondering. Je vindt de uitzonderingen op de website van de Rijksoverheid

Verklaring 

Wel is het belangrijk dat je een getekende verklaring kunt laten zien als je gecontroleerd wordt.

Ben je in het ziekenhuis en wil je naar huis? Vraag dan aan een personeelslid van het ziekenhuis of ze een verklaring voor je uitprinten. Dan kun jij veilig naar huis.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen