Vragenlijst gevolgen Coronamaatregelen bij reuma en chronische pijn

Array

Welke impact hebben de coronamaatregelen op jouw leven met reuma? De reumapatiëntenvereniging ReumActief is op zoek naar het antwoord. Deel ook jouw mening. Vul de vragenlijst in (5-10 minuten).

Corona, het beheerst ons leven. Zeker wanneer je een chronische aandoening hebt zoals reuma. Wat betekenen de maatregelen voor jou en jouw leven met reuma? Wat doet het met je gezondheid als je geen fysiotherapie meer krijgt of wanneer de hydrotherapie niet door mag gaan?

Meer inzicht in gevolgen Coronamaatregelen


De reumapatiëntenvereniging ReumActief wil de gevolgen van de coronamaatregelen voor mensen met reuma in kaart brengen om zo een duidelijke stem te laten horen. De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland steunt dit initiatief van harte.

Doe mee aan de vragenlijst


Heb je reuma? Doe dan mee met de vragenlijst die je anoniem invult. De vragenlijst duurt 5-10 minuten om te beantwoorden. 

Start de vragenlijst

Contact
Heb je een vraag over de enquête? Neem dan contact op met ReumaActief via: [email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen