Breek er even uit!

Altijd al zin gehad in muziek, story telling met smartphone fotografie en het maken van een eigen kunstwerk? Breek er even uit!


Bij Sparkel2Doen krijg je nu die kans om je talent en motivatie te ontdekken. Volg een gratis cursus bij maX Music!! Na het behalen van de cursus ontvang je een certificaat. Een mooie aanvulling voor op je CV!

Veel leren in korte tijd met 3 creatieve uitlaatkleppen

  1. Muziek. Maak songs met muziek, rap en zang. Jouw eigen verhalen kunnen terugkomen in de song lyrics. We nemen de songs op in de mobiele studio. Je krijgt je eindresultaten.
  2. Beeldend. Maak je eigen kunstwerk in graffiti of fashion. Wij leren je technieken en geven je de tools. Vervolgens zijn er zoveel vormen mogelijk. Je mag je fantasie de vrije loop laten. Je krijgt je eigen kunstwerk mee naar huis.
  3. Media. Hoe beïnvloeden social media ons leven, en wat laat jij zien van jezelf? Je leert over storytelling met smartphone fotografie en videografie.

Meedoen?


Ben je tussen de 14 en 27 jaar oud, doe dan mee!
Meer info op https://sparkel2doen.nl

Inschrijven tot 31 maart 


Dit kan op onze website https://sparkel2doen.nl/inschrijven/
Als je je inschrijft voor een cursus, dan neemt onze cursusleider contact met je op. Er volgt een intakegesprek, waarin je meer hoort over de cursus en met ons kennismaakt.

Start cursus en locaties


De cursussen starten vanaf 5 juni en duren tot 30 oktober 2021.

Je kunt kiezen uit 3 locaties: Ede-Wageningen, Leiden en Amersfoort.

Sparkel2Doen is een initiatief van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland binnen de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) m.m.v. maX Music.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen