Verklaring eisers in Kort Geding schorsing inschrijvingsprocedure Stichting Open Nederland

Array

Verklaring eisers in Kort Geding naar aanleiding van afwijzing eis tot schorsing inschrijvingsprocedure Stichting Open Nederland:

‘Dat de rechtbank de eis om schorsing van de procedure zou afwijzen verrast ons niet.

Helaas was het aangaan van een juridische procedure nodig om aandacht te vragen voor de aanwezig- én inzetbaarheid van ruim 300 testlocaties verspreid door geheel Nederland.

Corona-testen

De staat kiest er voor deze ondernemers die allen al maanden lang de schouders eronder zetten wie dan ook van Corona-testen te voorzien te negeren en enorme sommen geld te gaan verkwisten aan zaken die al beschikbaar zijn.

Daarbij kiest de staat er óók voor een uitermate ondoorzichtelijk inkoopbeleid te voeren waarvoor wij allen te zijner tijd via belastingheffingen de rekening gepresenteerd krijgen.

Wij hopen dat ons beroep op dhr. Middendorp wél een beroep op onze inzetbaarheid te doen gehoord is en een gevolg zal krijgen.’

Bron: Martin van Putten Headline

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen