23 juli herdenkingsdienst Martin den Dekker: Overleden zorgbeveiliger Parnassia door geweldsincident Leggelostraat Den Haag

Geen geweld tegen hulpverleners ggz

Op vrijdag 23 juli wordt er een herdenkingsdienst gehouden voor Martin den Dekker op de Monsterseweg in Den Haag. Deze dienst is via een livestream op deze pagina te volgen.

Het komt hard aan dat zorgverleners die zich met hart en ziel inzetten voor de gezondheid van onze patiënten zo ongekend hard worden getroffen. Geweld tegen hulpverleners is onacceptabel, ook in de ggz. Daarom vragen we in een paginagrote advertentie in verschillende landelijke dagbladen hiervoor aandacht. Samen met 58 ggz-instellingen. Voor iedereen die te maken heeft gehad met een vorm van geweld tegen hulpverleners.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen