SDW Journaal genomineerd voor Special Media Awards

Het SDW Journaal is genomineerd voor de Special Media Awards. En daar zijn we natuurlijk trots op! De Special Media Awards worden ieder jaar uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking.

Het SDW Journaal is genomineerd in de categorie ‘Beste MultiMedia Team’. Een vakjury beoordeelt de bijdragen. Op vrijdag 5 november maken zij de winnaars bekend vanuit Beeld & Geluid in Hilversum. Daar zal SDW bij aanwezig zijn met drie cliënten en twee medewerkers. De feestelijke prijsuitreiking is op 5 november van 19.30 tot 21.30 uur te volgen via een livestream.

Het SDW Journaal is een samenwerking tussen de ervaringsdeskundigen van SDW’s Bureau MET! en de afdeling Participatie. Het SDW Journaal wordt gemaakt door en voor cliënten. Wil je meer weten over het SDW Journaal of de laatste editie zien, kijk dan eens op www.sdw.nl/journaal

Over SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen en de vrijwilligers en professionals van SDW ondersteunen daarbij. Zodat deze kwetsbare burgers kunnen leven zoals zij willen en mee kunnen doen. www.sdw.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen