Zo krijg toegang je een papieren corona-vaccinatiebewijs

Zo werkt het

Jouw gezondheid en die van anderen is belangrijk. Daarom vragen sommige landen of plekken om een coronabewijs. Alleen met dit bewijs krijg je toegang.

Een bewijs op papier is handig als je geen smartphone hebt.

Bewijs van test of vaccinatie

Je kan een coronabewijs maken met CoronaCheck als:

  • je bent gevaccineerd
  • uit een test blijkt dat je geen corona had
  • uit een test blijkt dat je corona hebt gehad en bent hersteld

QR-code = jouw bewijs

CoronaCheck maakt van jouw vaccinatie of testuitslag een QR-code. Dat is jouw bewijs. De QR-code wordt gecheckt voordat je toegang krijgt.

QR-codes voor Nederland en internationaal

CoronaCheck maakt twee QR-codes: één voor Nederland en een internationale. Ben je in het buitenland of ga je de grens over? Gebruik dan altijd de internationale QR-code.

Bron:: Coronacheck

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen