Wat zit er in vrijverkrijgbare erectiemiddelen

Array

Voor veel mensen is het een taboe om te praten over erectieproblemen. Toch hebben veel mannen last van dit probleem en de schaamte is vaak groot.

Elke man man wilt u natuurlijk van seks kunnen genieten. Soms wordt het plezier bedorven door een erectiestoornis. Erectiestoornissen komen in verschillende gradaties voor. Sommige mannen krijgen wel een erectie maar de penis wordt niet stijf genoeg. Bij andere mannen houdt de erectie niet lang genoeg aan. En er is een groep die in zijn geheel geen erectie kan krijgen. De oorzaak van erectieproblemen zijn divers: stress, depressie, het gebruik van geneesmiddelen, druk om te presteren in bed of een ongezonde levensstijl. Het is altijd belangrijk om een arts te bezoeken als je lang last hebt van erectieproblemen, om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Vaak is er geen duidelijke medische oorzaak voor aan te wijzen.  En dan heeft een huisarts of specialist geen oplossing om uw erectieprobleem op te verhelpen. Vaak nemen makken hun toevlucht tot erectie ondersteunende middelen. Deze zijn vaak vrijverkrijgbaar en hebben een chemische of natuurlijke samenstelling. In dit artikel gaan we in op de ingrediënten van erectiemiddelen met een natuurlijke samenstelling.

Natuurlijke geneesmiddelen en medicijngebruik

Bij middelen van natuurlijke oorsprong moet je vaak langere tijd gebruik maken van de deze middelen en is het algemeen bekend dat ze niet meteen werken.

Het is bij natuurlijke middelen zeker niet zo dat het gezegde ‘baat het niet dan schaadt het niet’ onverkort opgaat. Sommige middelen, zoals Libido forte , hebben invloed op de bloedvaten en bloeddruk. Als u medicatie gebruikt dan is het zeker aan te raden om uw erectieproblemen met uw huisarts, apotheker of specialist te bespreken om te bekijken welk middel u het beste kunt proberen. Erectiemiddelen kunnen bijwerkingen geven die meestal onschuldig zijn. U kunt denken aan blozen, een verstopte neus of lichte hoofdpijn. Maar soms zijn de bijwerkingen heftiger en dan is het natuurlijk belangrijk om het gebruik van het middel meteen te staken en indien nodig uw huisarts of specialist te raadplegen. Als u bepaalde medicatie gebruikt is het altijd verstandig om met uw arts te overleggen voordat u een erectiemiddel gaat gebruiken.

Welke natuurlijke stoffen worden verwerkt in erectiepillen?

Ginkgo Biloba
Kola Nut
Guarana extract
Tribulus Terrestris
Muira Puama extract
Cantharis
Geile geitenwiet


Schisandra Chinensis
Wild Yam
Ginseng
Gotu Kola
Ashawagandha
Jujube
Flos lonicerae japonicae

Fenergriek
Srilankaanse kaneel
Kava
Cynomorium songaricum
Arginine
Cayennepeper

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen