Vaccinatiekeuzehulp voor ouders van jonge kinderen

Ouders staan voor de keuze om hun kind van 5-11 jaar te laten vaccineren. Dat is geen gemakkelijke keuze. Voor een goede afweging van de voors en tegens zijn onderstaande bronnen volgens mij erg behulpzaam.

Om ouders te helpen bij het maken van een keuze ten aanzien van het vaccineren van kinderen in de leeftijdscategorie 5-11 jaar, heeft Mathijs Binkhorst • 2de Kinderarts-neonatoloog bij Radboud University Medical Centre Nijmegen op persoonlijke titel een soort keuzehulp samengesteld o.b.v. de beschikbare gegevens. Hoewel er altijd kanttekeningen te plaatsen zijn bij een dergelijk vereenvoudigd overzicht, hoop ik dat dit samenvattende stroomdiagram van pas komt bij het maken van een goede keuze, toegespitst op de individuele situatie van kinderen en hun gezin.

Hij schreef het volgende artikel bij dit schema

Bron: LinkedIn

#kindervaccin #corona #covid

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen