Uitstel inwerkingtreding wijzigingen Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19

Minister Ernst Kuipers (VWS) stelt de beperking van de geldigheid van het coronatoegangsbewijs uit tot vrijdag (zou maandag ingaan). Hij informeert de Tweede Kamer over uitstel van inwerkingtreding van wijzigingen van de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19 (Trm). De voorgestelde regeling zal niet in werking treden voor 4 februari 2022.

Op maandag 24 januari 2022 is een regeling tot wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 (Trm) in verband met onder meer de geldigheidsduur van het coronatoegangsbewijs in geval van vaccinatie of herstel naar uw Kamer gestuurd ter nahang. Op 27 januari 2022 heeft de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport van uw Kamer mij vragen gesteld over de voorgestelde regeling.

Gelet op de gestelde vragen en de mogelijkheid voor uw Kamer om de beantwoording zorgvuldig te bestuderen, informeer ik uw Kamer hierbij dat de regeling niet in werking zal treden voor 4 februari aanstaande.

De feitelijke vragen hebben ook de regering aan het denken gezet

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen