Stormschade ziekenhuizen door storm Eunice

Array

Bij verschillende ziekenhuizen is er al stormschade ontstaan.

Ook in Geldrop waat Isolatiemateriaal van ziekenhuis –

Ook in Den Helder is het dak van het ziekenhuis losgewaaid

Vanwege rondvliegende #bouwmaterialen afkomstig van het ziekenhuis wordt de Huisduinerweg in Den Helder deels #afgesloten. #StormEuince#CodeRood

Storm Eunice raast over Rivierenland: truck waait om op Alexanderbrug, dakbedekking ziekenhuis komt los https://zpr.io/5YRfx5VEuLbC. Deel van gebouw afgesloten.

Door storm #Eunice dreigen de Amsterdam UMC-logo’s bij locatie AMC eraf te waaien. Wees alert als je je rondom het ziekenhuis begeeft.

Boom blokkeert ambulances Gelre Ziekenhuis

In verschillende ziekenhuizen zijn poliafspraken vandaag al geannuleerd

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen