‘Betere nachten, betere dagen’ van start

Slapeloosheid gaat vaak samen met klachten van angst, trauma, stress, spanning en het verwerken van emoties. Daarom starten we een onderzoek naar de de rol van slecht slapen bij mensen met deze klachten. Wilt u hierover meer weten en eventueel mee te doen? Meldt u zich dan nu aan via www.slaapregister.nl/beter

Doet u mee?

Herkent u dit? Wilt u ook weten of betere nachten leiden tot betere dagen? Doe dan mee aan wetenschappelijk onderzoek. U houdt de Slaapmonitor bij, vult vragenlijsten in en draagt, als u dit wilt, gedurende een aantal nachten een soepele hoofdband die uw hersenactiviteit meet. Dit doet u op drie momenten: bij de start van de studie, na twee maanden en na acht maanden.

Wilt u weten of u kunt deelnemen, registreert u zich dan hieronder. Nadat u bent ingelogd, vult u de vragenlijst Meedoen aan betere nachten, betere dagen in. Dit verplicht u nog tot niets. Als u in aanmerking komt krijgt u eerst meer informatie. Dan kunt u rustig bekijken of u voor het onderzoek voelt. Voor vragen kunt u bij ons terecht via [email protected].

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen