Reizen en voeding, hoe doe je dat met een stoma?

Hoe ga je tijdens een reis om met voeding, als je drager van een stoma bent? Woensdag 16 november organiseert Saxenburgh in samenwerking met diverse partijen een koffieochtend over dit thema. Mensen met een stoma en andere belangstellenden zijn welkom van 10.00-12.00 uur bij zorgcentrum Saxenburgh Oostloorn in Hardenberg. Deelname is gratis.

Tijdens deze ochtend is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen. De stomaverpleegkundigen van Saxenburgh geven adviezen en beantwoorden alle stoma-inhoudelijke vragen. Ook is er een ervaringsdeskundige aanwezig, zij kan meer vertellen over het reizen naar landen met beperkte sanitaire voorzieningen. Het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden. Daarnaast is de koffieochtend vooral ook een gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten.

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich tot 14 november aanmelden. Dit kan via het gratis telefoonnummer (0800) 022 44 44.

Bron: Saxenburgh

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen