Schitterend 2023

Wij wensen alle lezers een schitterend 2023. Veel geluk in grote en kleine dingen, maar bovenal gelukkig met elkaar. Opdat 2023 een jaar zal worden van veel plezier, gezondheid maar ook een jaar van goede zaken en veel innovaties in de zorg.

Happy New Year, Feliç any nou , Godt nytår , Gelukkig Nieuwjaar, Happy New Year, Bonne année, Buiti iseri irumu, Frohes Neues Jahr, Καλή χρονιά, שָׁנָה טוֹבָה (shana tova) Kung Hee Huat ,Tsai Buon anno あけまして おめでとう ございます,Laimīgu Jauno gadu, Laimingu naujuju metu 新年快乐 , Szczęśliwego nowego roku , Feliz ano novo, La mulți ani! С Новым Годом, Srećna nova godina , , Šťastný nový rok, Feliz año nuevo, Sawatdee Pi Mai, Yeni yılınız kutlu olsun سنة سعيدة

Janine

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen