Doe mee met de Nationale Suiker Challenge 2023

Aanstaande maandag gaat de Nationale Suiker Challenge 2023 van start. Wil jij graag gezond eten en drinken en minderen met toegevoegde suikers? Dan is deze challenge zeker iets voor jou.

Dit is de Nationale Suiker Challenge


Iedere week krijgen we zo’n 99 klontjes aan toegevoegde suikers binnen. Hoewel dit vaak onbewust gebeurt, is het niet goed voor onze gezondheid. Daarom organiseert het Diabetes Fonds de Nationale Suiker Challenge. Met als doel Nederland bewust te maken en te helpen om gezonder te eten zonder toegevoegde suikers.

Tijdens de challenge dagen we de deelnemers uit om een week lang alle toegevoegde suikers in producten te vermijden. Ga je de uitdaging aan, dan ontvang je direct een gratis magazine vol gezonde recepten, inspirerende verhalen en handige tips. Ook via e-mail en social media bieden we iedere dag leuke inspiratie en informatie. Zo maken we gezond eten en drinken leuk, makkelijk en verrassend lekker.

De Nationale Suiker Challenge 2023 duurt van 5 t/m 11 juni 2023. Inschrijven is helemaal gratis en op dit moment hebben al meer dan 50.000 mensen zich aangemeld! Doe jij ook mee? Schrijf je dan nu eenvoudig in via onderstaande knop.
Inschrijven kan via deze link
Bron: Diabetesfonds
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen