Kerstwens

Array

“Beste lezers van MedicalFacts,

In deze bijzondere tijd van het jaar willen we graag onze warmste kerstgroeten met jullie delen. Moge jullie omringd zijn door liefde, vreugde en goede gezondheid tijdens deze feestdagen.

Wij begrijpen het belang van gezondheid en welzijn, en zijn er van overtuigd dat jullie, als lezers van een medische nieuwssite, dat ook doen. Laten we samen streven naar een gezondere en gelukkigere wereld in het nieuwe jaar.

Ik hoop dat jullie genieten van heerlijke maaltijden, gezelschap van vrienden en familie, en dat jullie tijd vinden om te ontspannen, wandelen en van de mooie momenten te genieten. Laten we blijven streven naar transparantie, eerlijkheid en doelmatige zorg, niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door.

Fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar gewenst!

Met vriendelijke groet,

Janine Budding & Jan de Leeuw

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen