Door brand in Radboudumc Nijmegen 31 patiënten geëvacueerd naar andere afdelingen

Array

Op zondagavond 31 maart werd een brand ontdekt in een technische serverruimte op de zesde verdieping van het A-gebouw van het Radboudumc. De brandweer reageerde snel en wist de brand snel onder controle te krijgen. Als voorzorgsmaatregel werden 31 patiënten van de derde, vierde en vijfde verdieping overgebracht naar andere afdelingen binnen het ziekenhuis. Familie en naasten van deze patiënten zijn op de hoogte gebracht van de situatie.

Gelukkig zijn er geen patiënten, bezoekers of medewerkers in gevaar geweest. De situatie is nu onder controle en het gebouw is vrijgegeven door de brandweer. Er kan nog wel een brandlucht merkbaar zijn.

Bron: Radboudumc

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een reactie

Recente artikelen