Naamswijziging en Overname van NSH Medical: Wat Zorgprofessionals Moeten Weten

Array

Deventer, 23 mei 2024 – NSH Medical, voorheen bekend als No Stress Handling, kondigt met trots haar naamswijziging en overname aan. In 2024 werd de naam gewijzigd naar NSH Medical BV en werd het bedrijf overgenomen door Padama Group BV, wat onze positie in de markt versterkt. De dagelijkse leiding blijft in handen van S. Rebergen.

Uitgebreide Diensten en Specialisaties

Wij blijven ons richten op hoogwaardige medische disposables en tests voor virologie en parasitologie, met een focus op maatwerkoplossingen voor medische en veterinaire laboratoria en ziekenhuizen. Onze diensten omvatten het labelen, verpakken, steriliseren en samenstellen van medische disposables. NSH Medical blijft uw betrouwbare partner in de zorg. Onze focus blijft erop gericht om het werk van laboranten uit handen te nemen en te ondersteunen met onze betrouwbare diensten.

Toekomstvisie en Innovatie

Met de steun van Padama Group BV zetten wij ons in voor de verdere groei en ontwikkeling van NSH Medical, waarbij wij blijven voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en precisie.

Bron: NSH Medical

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een reactie

Recente artikelen