Op medicalfacts.nl kunt u zelf uw persbericht plaatsen. Dit is gratis en zo ontvangen elke dag vele instellingen gelijk uw persbericht in een gericht kanaal voor de zorg in de RSS reader, email of tijdens het lezen van uw persbericht op de website. Hieronder bevinden zich de meeste zorgverleners en zorginstellingen van Nederland. Het dient echt een nieuwsbericht te zijn en geen promotie voor uw bedrijf, dienst of event mist u deze kosteloos aan onze lezers wil aanbieden.
Bedrijven en instellingen kunnen persberichten plaatsen op Medicalfacts.nl. Alle persberichten worden na controle gepubliceerd op medicalfacts.nl. U kan de details zelf in het bericht plaatsen. U moet hiervoor eerst aanmelden op medicalfacts.

Daarnaast kunt u als sponsor ook met meer mogelijkheden uw content delen op de site en via onze social media kanalen.

U kunt de tijd van publicatie zelf aanpassen. Zodra u op publish heeft geklikt, krijgt de redactie een seintje en zal uw bericht beoordelen en na goedkeuring voor u online zetten. Er zijn we een paar regels waar uw persbericht aan moet voldoen. Uw bericht moet echt nieuwswaarde hebben voor zorgverleners. Het mag slechts summiere promotie zijn voor een dienst of product. Het bericht moet echt een nieuwfeit bevatten.  En ook aankondigingen van symposia en congressen worden niet kosteloos geplaatst.

Kleinschalige ideële bijeenkomsten kunnen slechts bij hoge uitzondering  kosteloos worden geplaatst.

Desgewenst kunnen wij het opstellen van een persbericht, artikel, essay of interview voor u (laten) verzorgen. Voor meer informatie hierover kunt u met de redactie mailen.

Lukt het zelf posten op medicalfacts niet? Dan kan u uw bericht met illustratie zenden aan Medicalfacts.nl. Het insturen en plaatsen van persberichten is gratis. Emailen van uw persbericht en kan op  redactie (at) medicalfacts.nl

Toelichting
Kopieren en plakken: Heeft U de tekst al klaarstaan? Open dan uw tekstverwerker en Kopieer en plak de tekst in het formulier. Doe dit bij voorkeur zonder opmaak, de redactie zorgt voor de opmaak.Titel: geef een korte, duidelijke en pakkende titel op. Inleiding/intro tekst: hier geeft u een korte introductie tekst op van minimaal 1 en maximaal 6 regels. Hoofdtekst: Dit is de kern van uw verhaal.Vermeld ook de volgende gegevens:

  • Datum en plaats nieuwsfeit: geef de datum en de plaats van het nieuwsfeit op U kunt zelf bepalen of U dit in de introductie tekst of de hoofd tekst plaatst.
  • Noot voor de redactie: De noot voor de redactie plaatst U onderaan de hoofdtekst alsmede de vermelding: dit is een origineel persbericht.
  • Bron vermelding: U kunt eventueel een bronvermelding plaatsen.

Embargo:
Staat uw persbericht onder embargo, dan kunt u het bericht het beste versturen nadat het embargo is verlopen. Journalisten zijn namelijk niet verplicht zich aan het embargo te houden. Indien het embargo gerechtvaardigd is dan respecteren de meeste journalisten dit wel, maar zijn dat niet verplicht. Uw persbericht onder embargo wordt wel door ons gepubliceerd, direct na controle.

Correcties of wijzigingen
De redactie houdt zich het recht voor de opmaak te corrigeren en/of berichten te weigeren. Voor correcties die u achteraf in uw eigen persbericht wil laten aanbrengen, brengen wij kosten in rekening. Kosten voor achteraf aanpassen zijn €45,- per bericht ongeacht het aantal aanpassingen en €35,- administratiekosten.

Vragen over dit bericht? U kunt contact opnemen met:De redactie
redactie (@) medicalfacts.nl

Medicalfacts.nl is een service van:

Stichting Medicalfacts
Telefoon & Fax +31-318-803054 (spreek uw bericht in en u wordt teruggebeld)

8 april 2013