SMELL-WELL.NET helpt stinkende mensen te wijzen op hun geurprobleem

Zeggen dat iemand stinkt, is nog steeds een taboe. Anno 2010 wordt dit probleem verholpen op een ludieke wijze. Met de wereldwijde introductie van SMELL-WELL.NET is het mogelijk voor iedereen om kosteloos en anoniem een medewerker, collega, vriend of familielid te wijzen op zijn of haar geurprobleem. De geurproblemen zijn ingedeeld in zes categorieen. Het platform biedt elke Stinker een oplossing om iets te doen aan zijn of haar probleem en is volledig belangeloos opgezet met als enige doel een aangenamere wereld te scheppen, zonder irritatie tussen mensen, waarbij geurproblemen de oorzaak zijn.

SMELL-WELL.NET heeft voldoende garanties ingebouwd om te zorgen dat er geen haatcampagnes ontstaan of dat een derde een melding doet uit naam van een ander. De introductie van SMELL-WELL in de Nederlandstalige landen is het begin van de wereldwijde introductie. De oprichting van het platform is ontstaan door de financiele steun vanuit BasisFoundation.eu.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen