Mevrouw Adriaansens (Micky) nieuwe directeur van het KNGF

  1
  288

  Mevrouw mr. drs. M.A.M. Adriaansens (Micky) wordt per 18 juli 2005 de nieuwe directeur van het KNGF. Zij volgt dan de heer drs. A.J. Borstlap op. Mevrouw Adriaansens (41) zal zich vooral richten op de aansturing van de kantoororganisatie en wordt gesprekspartner van stakeholders. Het algemeen bestuur is verheugd over de benoeming van mevrouw Adriaansens.   Medicalfacts feliciteert mevrouw Adriaansens en KNGF met deze benoeming    Mevrouw Adriaansens werkte ruim acht jaar als advocaat bij AKD Prinsen van Wijmen. In die periode heeft zij veel beroepsbeoefenaren in de zorg bijgestaan en geadviseerd. Vervolgens was zij vijf jaar als interim manager en senior adviseur in de zorg werkzaam bij Twijnstra Gudde. De laatste jaren was zij directeur Thuiszorg van Amant, de grootste aanbieder van thuiszorg in de regio Eemland.
  Deze ervaring helpt haar om eenduidig en krachtig in te spelen op de veranderende situatie in de fysiotherapie. Mevrouw Adriaansens: ‘Ik zie ernaar uit om met professionals in de zorg samen te werken. De huidige veranderingen zie ik, zeker voor de fysiotherapie, als een uitdaging. Door mijn ervaringen in de zorgsector heb ik goed zicht op het belang voor patiënten en fysiotherapeuten van goede, gecertificeerde fysiotherapeutische zorg. Alleen al daarom is intensieve samenwerking tussen fysiotherapeuten en andere partners in de zorg een voorwaarde voor verbeteringen in de zorgsector.’

  Bron: persbericht KNGF

  1 REACTIE

  1. Een prima zaak. Ik ben ooit een tijd regiomanager geweest bij KNGF en vroeg me toen al af of Directeur Borstlap er nu ter ere en meerdere glorie van zichzelf zat of voor de fysiotherapeut. Een nieuwe wind door het KNGF zal de organisatie zeker goed doen !

  Comments are closed.