Verlenging prijsvraag Huisartsbeurs 2005

Array

Leuke actie van Fit-in Facilities op de Huisartsbeurs 2005 krijgt vervolg. Daarom kan men ook via Medicalfacts meedoen met de prijsvraag.
Afgelopen zaterdag stond Fit-in facilities op de Huisartsbeurs te AHOY. Tevreden kijken we terug op deze dag. We hebben veel leuke gesprekken gehad over het maken van een praktijkplan, de zorgvernieuwingen die er aan zitten te komen en de mogelijkheden van praktijkovername. Velen hebben enthousiast meegedaan met onze prijsvraag

Bent u vergeten het kaartje op de stand in te leveren, of wilt u alsnog meedingen naar de prijzen. Dat kan….Dat kan, stuur uw oplossing uiterlijk zondag 12 juni 2005, op een van de volgende manieren in:

• per post:

Fit-in Facilities BV

Postbus 117

5260 AC Vught.

• digitaal

Maak gebruik van ons contactformulier op onze website, vermeld duidelijk voor welke diensten u bij Fit-in Facilities BV terecht kunt*: Praktijkovername/ (tijdelijk) Praktijkbeheer, Advies binnen de praktijk/ (A)HOED-vorming/ Alle bovengenoemde diensten.

(*Doorhalen wat niet van toepassing is)


Geef aan hoeveel puzzelstukjes** u denkt dat er in de vitrine in de stand lagen. Vermeld daarnaast duidelijk uw naam, praktijknaam, plaats en telefoonnummer.

Maak kans op een van onderstaande prijzen:

1e prijs: Training praktijkplan voor HAGRO (waarde van € 850,-)

2e prijs: Praktijkscan (waarde van € 150,-)

3e prijs: Bloemenbon (waarde van € 25,-)

**"Hoeveel puzzelstukjes er in de vitrine lagen". Er lag een hele berg puzzelstukjes, wat aansluit op het beeldmerk van Fit-in omdat de dienstverlening naadloos moet aansluiten op uw praktijk en op uw patiëntenpopulatie. We zullen u een hint geven zodat u toch een reële kans maakt, het waren er zeker meer dan 300 en minder dan 2000.

De prijswinnaars worden uiterlijk eind juni bekend gemaakt op de website van Fit-in Facilities BV.
bekijk hier de deelnamekaart als pdf

Bron: Fit-in facilities

Recente artikelen