Rollator APK

Array

Zorgverzekeraar Trias biedt verzekerden een gratis onderhoudsbeurt aan voor hun rollator, zodat zij er in het voorjaar weer met een optimaal werkende en technisch veilige rollator op uit kunnen. De actie is georganiseerd in samenwerking met de thuiszorgorganisaties Rivas, Medicorner, Opmaat en Mark&Maas en hulpmiddelenleverancier Comforza.

Trias hecht veel belang aan de kwaliteit en veiligheid van verstrekte hulpmiddelen. Met deze servicebeurt denkt Trias dit optimaal te kunnen waarborgen. Trias voelt zich betrokken bij zijn verzekerden en neemt hen graag zorgen uit handen.

Met een feestelijke rollatordag in het Piazza Center in Gorinchem wordt op zaterdag 9 april het startsein voor de actie gegeven. Voor deze dag worden zo’n 150 rollatoreigenaren uit Gorinchem uitgenodigd voor hun ‘rollator-APK’.
Tussen 10.30 en 15.30 uur zijn vier monteurs van thuiszorgorganisatie Rivas aanwezig om de rollatoren na te kijken. De servicebeurt bestaat onder meer uit een controle van de remmen, het oppompen van de banden en het aandraaien en smeren van alle draaiende onderdelen. Tot slot wordt gekeken of de rollator op de juiste hoogte is ingesteld.
Een bewegingstechnoloog geeft desgewenst adviezen over het lopen met de rollator en ook zijn er medewerkers van Rivas en Trias aanwezig om vragen over hulpmiddelen te beantwoorden.

Als aandenken aan deze dag kunnen de rollator-eigenaren een persoonlijk merkteken op hun loophulp laten aanbrengen door een airbrush-kunstenaar. Zo zijn ze ervan verzekerd dat ze hun karretje nooit meer verwisselen met dat van een ander. Bovendien maken ze kans op één van de drie nieuwe rollatoren, die de air-brushkunstenaar speciaal voor deze gelegenheid op kunstzinnige wijze decoreert.

Recente artikelen