Niet gecategoriseerd

Sunrise Medical en Esther Vergeer hebben een nieuw sponsor contract getekend

Array

Sunrise Medical en Esther Vergeer hebben een nieuw sponsor contract getekend. Esther Vergeer is de absolute topper in het rolstoeltennis. Vergeer heeft 2 gouden medailles gewonnen tijdens de Paralympics in Athene, is wereldkampioen en nummer 1 op de wereld ranglijst. ‘Sunrise is trots om Esther Vergeer te kunnen ondersteunen richting Peking 2008. Esther is een super getallenteerde sportster met een zeer positieve uitstraling — Esther laat op de enig juiste wijze zien wat er allemaal juist wel kan met een handicap en hoe goed materiaal bijdraagt aan optimale prestaties’, aldus René Martens, directeur Sunrise Medical en zelf rolstoel gebruiker. Het contract gaat verder als het verstrekken van het beste materiaal; een goede financiële basis afspraak met bonus bij tournooi winsten geeft aan dat het rolstoeltennis in alle facetten positief ontwikkeld.

Sunrise Medical is ’s werelds grootste fabrikant van mobiliteitsproducten, onder andere scootermobielen, tilliften, matrassen en (sport) rolstoelen.

One thought on "Sunrise Medical en Esther Vergeer hebben een nieuw sponsor contract getekend"

  1. Zowel het dames als het heren rolstoeltennisteam heeft afgelopen week in Groningen de World Team Cup op zijn naam geschreven. Tien jaar geleden werd de WTC voor het laatst in Nederland gehouden. In 1995 was Roermond het strijdtoneel voor dit internationale rolstoeltennisevenement. Het damesteam, bestaande uit Esther Vergeer, Sonja Peters, Jiske Griffioen en Korie Homan heeft dit jaar wederom uitstekend gepresteerd. Voor het zesde achtereenvolgende jaar wisten ze de cup te winnen. In de finale werd met 2-0 van Zuid-Korea gewonnen. Ook het herenteam behaalde dit jaar opnieuw de eerste plaats. Het Japanse team werd in de finale met 2-1 verslagen door Robin Ammerlaan, Eric Stuurman, Ronald Vink en Maikel Scheffers. Jeugdteamleden De jeugdteamleden Tom Egberink, Jan Wytze Haanstra, Sven Jonker en Aniek van Koot gingen met een bronzen medaille naar huis. De jonge talenten speelden tegen de Verenigde Staten om de derde en vierde plaats. De wedstrijd werd met 2-1 door de Nederlanders gewonnen. Ook de quads, vorig jaar tweede, wonnen de strijd om de derde en vierde plaats en ontvingen hiervoor de bronzen plak. Monique de Beer en Dorrie Timmermans-van Hall versloegen het Italiaanse team met 2-1. http://www.sport.nl

Comments are closed.