Stel je vraag aan Hoogervorst!

Array

Via Spits kan je vragen stellen aan Hans Hoogervorst. Voor alle inwoners van Nederland is er vanaf 1 januari 2006 één zorgverzekering.  De basisverzekering doet zijn intrede en verdwijnt het verschil tussen ziekenfonds en particulier. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren, gaat minister Hans Hoogervorst van Volksgezondheid vragen beantwoorden van Sp!tslezers.

Dat doet hij op de zorgpagina’s van Sp!ts op woensdag 6 juli. Als jij ook een vraag wilt stellen, mail deze dan voor 29 juni naar [email protected]. Schrijven kan ook naar Postbus 2620, 1000 CP Amsterdam

Bron: Spitsnet.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen