Opsporing verzocht? Verschuivende taken van de zorgverlener

Array

Op woensdag 29 juni 2005 vindt in de Haagsche Lobby het minisymposium ’Opsporing verzocht? Verschuivende taken van de zorgverlener’ plaats. Tijdens dit symposium zal het jaarrapport Signalering ethiek en gezondheid 2005 worden gepresenteerd.

Het symposium is een initiatief van Centrum voor ethiek en gezondheid. Het Centrum voor ethiek en gezondheid (CEG) is een samenwerkingsverband van de Gezondheidsraad en de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg. Het centrum signaleert ontwikkelingen op het gebied van gezondheid die een plaats verdienen op de ethische agenda van de overheid.
Opsporing verzocht? Verschuivende taken van de zorgverlener

Op woensdag 29 juni 2005 vindt in de Haagsche Lobby het minisymposium ’Opsporing verzocht? Verschuivende taken van de zorgverlener’ plaats. Tijdens dit symposium zal het jaarrapport Signalering ethiek en gezondheid 2005 worden gepresenteerd. Lees hier meer over het programma. U kunt zich ook direct opgeven.

Bron: CEG

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen